3 thoughts on “Versch van den Persch

  1. Voorwaar gefeliciteerd met de artistieke vrucht uwer noeste arbeid! Graag kom ik uw nieuwe worp één dezer van dichtbij bewonderen. (En heb nog een mini souveniertje uit DK mee voor de Lou)

  2. Ik heb net deze week dit album gekocht. Ik heb het nu drie maal gelezen — een maal voor het verhaal, een maal voor het werk, eenmaal voor beiden. Ik wilde alleen maar zeggen dat ik hier heel erg van onder de indruk ben, en het meer, veel meer dan een meesterwerk vindt. Soms lees ik door en door, en soms kom ik een plaat tegen die me doet stoppen en kijken. En dan ga ik nog een keer er doorheen. Merci.

    Boudewijn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s